Тази уикенд Киану Рийвс  изненадващо се отби за обяд в

...
Тази уикенд Киану Рийвс  изненадващо се отби за обяд в
Коментари Харесай

Киану Рийвс изненада посетителите на малък пъб в Англия

Тази уикенд Киану Рийвс  изненадващо се отби за обяд в дребна локална механа в британското графство Хартфордшир. След като се съвзеха от приятната изненада, от личния състав на заведението описаха холивудската звезда като „ прелестен мъж “.

Актьорът, прочут с функциите си в  от „ Джон Уик “ и „ Матрицата “, е похапнал класическа английска храна в непретенциозното заведение в Тринг и доказателство за това е фотографията му във фейсбук профила на заведението.



Според поста на обслужилите го в социалната мрежа изненадващото посещаване е „ оправило ” деня им ги е оставило възхитени от благото и приятелско отношение на Киану Рийвс към тях. „ Той влезе в кухнята, стисна ни ръцете и ни похвали за храната, която бяхме приготвили ”,  оповестяват от.

Главният готвач Скот Валънтайн споделя пред, че в началото даже не е повярвал, че това е холивудската звезда. „ Беше малко притеснително, тъй като трябваше да сготвям за него, само че когато си получи храната той благодари и беше в действителност благ. “ Според барманката Лаура Ролф, Киану Рийвс си е поръчал риба с пържени картофи, както и пастирски къс, а положителната храна е полял с пинта.

Не е известно за какво артистът е бил в Англия през уикенда, само че се допуска, че е по отношение на идната премиера на четвъртия филм от поредицата за Джон Уик, която потегля на огромен екран на 24-ти март.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР